Tärkein Innovaatio 5 vähemmän tunnettua tosiasiaa New York City Marathonista

5 vähemmän tunnettua tosiasiaa New York City Marathonista

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Noin 50000 ihmistä osallistui eiliseen kilpailuun, mutta tämä on vain pieni osa niistä, jotka halusivat juosta.Getty Images

nancy pelosi hyväksyntäluokitus gallup

Eilen oli 47. New York City Marathon. Yli 50000 juoksijaa 125 maasta juoksi New Yorkin viiden kaupunginosan läpi kevyessä sateessa ja miljoonien katsojien kannustuksessa kentällä.

Urheilija Shalane Flanagan, 36, voitti eilen naisten kilpailun. Hän oli ensimmäinen amerikkalainen nainen, joka voitti kilpailun vuodesta 1977. Hän kellotti 2 tuntia 26 minuuttia 53 sekuntia.

Kenian Geoffrey Kamworor voitti miesten kilpailun 2 tunnilla, 10 minuutissa, 53 sekunnilla.

Maailman suurin maraton, New York City Marathon on ammattilaisten juoksijoiden ja harrastajien arvostettu tapahtuma. Mutta tiesitkö, että kilpailuun pääseminen vaatii melko paljon onnea ja rahaa tahdonvoiman ja fyysisen voiman lisäksi?

Tässä on viisi hauskaa ja vähemmän tunnettua tosiasiaa New York City Marathonista:

Arpajaiset

Noin 50000 ihmistä osallistui eiliseen kilpailuun, mutta tämä on vain pieni osa niistä, jotka halusivat juosta. Vain 17 prosenttia kilpailun hakijoista valittiin, New York Times kertoi . Sillä Forbes , 37 prosenttia juoksijoista tuli ulkomailta.

Miljoona juoksijaa

vuonnaensimmäinen New York City Marathonvuonna 1970 vain 127 ihmistä osallistui, ja 55 ylitti maalilinjan. Siitä lähtien yli miljoona juoksijaa on päättänyt kilpailun (tarkalleen 1 125 776). Vuoden 2016 kilpailu oli historian suurin maraton, jossa oli 53394 maalintekijää.

Henkilökohtainen talous

Maratonin juokseminen voi maksaa omaisuuden. MarketWatch arvioi, että maalilinjan ylittäminen maksaa vähintään 1000 dollaria. Health.com arvioi, että maratonin suorittamisen kustannukset voivat nousta 5000 dollariin. Tyypillisiä kustannuksia ovat osallistumismaksut, matka- ja majoituskulut, harjoitusvarusteet, karsintakilpailujen juokseminen (tietyt maratonit edellyttävät, että olet osallistunut muihin kilpailuihin kilpailuajankohtana) ja kilpailun jälkeinen hoito, kuten ammattimainen hieronta.

Lisätietoja rahasta

Ensimmäisessä kilpailussa vuonna 1970 maksettiin $ 1 pääsy. Tämän vuoden kilpailun osallistumismaksu on 255 dollaria, jos asut Yhdysvalloissa ja olet New York Road Runners -jäsen (295 dollaria muille kuin jäsenille) ja 358 dollaria muille kuin Yhdysvaltain asukkaille. New York Times kertoi, että maksupiikit vaikuttivat yleisesti maratoniin osallistumisen laskuun. Yhdysvalloissa maratonin juoksijoiden kokonaismäärä laski 19 miljoonasta vuonna 2013 hieman yli 17 miljoonaan vuonna 2016.

Tutut kasvot

Eiliseen kilpailuun osallistuneiden julkkisten joukossa oli koomikko Kevin Hart, supermalli Karlie Kloss (hänen ensimmäinen kerta), kilpailija syöjä Yasir Salem ja 70-vuotias Kathrine Switzer, ensimmäinen naismaratonjuoksija vuoden 1976 Bostonin maratonissa. (Hän suoritti eilisen kilpailun 4 tunnissa, 48 minuutissa ja 21 sekunnissa.)

Näytä tämä viesti Instagramissa

Mile 22…. Tästä kilpailu todella aloitti ihmiset. Täällä paska sai todellisen… Täällä ajattelin vakavan vamman väärentämistä. Tuntui siltä, ​​että joku löi minua molempiin jaloihini lepakolla, johon oli kiinnitetty kramppeja. Tämä oli erilaista kipua ... Tämä oli se loukkaantumisen taso, joka sai sinut kaivamaan syvälle ja kysymään itseltäsi, onko sinulla mitä tarvitsee olla suuri… halusin itseni maaliin henkisen sitkeyden avulla .... kaveri @shafferdc, joka oli kanssani joka ikinen askel & @blue_benadum & Mike Rogers ... Rakastan ja arvostan teitä. Tämä on vasta alkuvaiheessa olevia ihmisiä .... aion ajaa koko maailmaa ja aion tehdä sen HARTin kanssa !!!! #RunWithHart #MoveWithHart #JoinMyMovement #YouAreYourOwnCompetition